Over Hozee

Hozee Tweewielerspecialist is al vanaf het begin van het ontstaan van winkelcentrum In De Bogaard gevestigd aan de Steenvoordelaan te Rijswijk.

Menig vaste bezoeker van In De Bogaard herinnert zich nog het oude pand naast de McDonalds. Hozee heeft op deze locatie ongeveer dertig jaar gezeten. Na een korte periode in een noodwinkel zit Hozee alweer vijf jaar op de huidige locatie. De vader van de huidige eigenaar Henk Woudsma is in 1967 als filiaalhouder begonnen van de firma Hozee. In deze periode hebben vele monteurs gewerkt in dit bedrijf.

Een onderneming met historie dus!

Toen Henk Woudsma tien jaar oud was ging hij in de schoolvakanties al met zijn vader mee naar de werkplaats. Hier sleutelde hij aan zijn eigen fiets en leer hij het vak van fietsenmaker van de oudere monteurs! Voor Henk Woudsma geldt dan ook: ‘Jong geleerd, oud gedaan!’ Inmiddels is Henk een fietsenmaker met 40 (!) jaar ervaring.

Achter elke ondernemer staat een sterke vrouw. Zo ook bij Hozee. Jos Woudsma werkt al bijna een decennium mee in de zaak. Eerst alleen in de verkoop, maar voor het monteren van zadels, het aannemen van reparaties en advies draait Jos haar hand niet meer om. Zoals u leest staat er bij Hozee een goed, vriendelijk en gezellig team voor u klaar die u voorziet van advies en een uitstekende service. En dat kan uiteraard alleen met vakmanschap!

Hozee Tweewielerspecialist levert u fietsen voor

  • Dagelijks gebruik: U kunt hierbij denken voor fietsen die gebruikt kunnen worden voor naar school, werk en andere dagelijkse activiteiten. Soorten zijn lifestyle, oma, moeder en stadsfietsen.

  • Electrische fietsen: Indien u voor uw gemak of door omstandigheden op zoek bent naar een electrische fiets, dan heeft Hozee de kennis in huis voor een advies op maat.

  • Kinderfietsen: Fietsen te over, maar zijn zij ook veilig voor uw kinderen? Hozee verkoopt alleen kwalitatief goede kinderfietsen. Er zijn al fietsen voor de hele kleintjes van 2/3 jaar tot fietsen voor middelbare schooljeugd.

  • Sportieve fietsen: Bent u die fanatieke fietser die hoge eisen stelt aan uw hybride cross, ATB, MTB of uw racefiets? Ook hier kunnen wij de juiste produktinformatie geven over uw perfecte fiets.

  • Vrije tijdsfietsen: Een bijzonder segment zijn de vrije tijdsfietsen. Comfort, kwaliteit, levensduur en techniek zijn belangrijke elementen voor uw vakantiefiets. Hozee heeft een groot assortiment van vrije tijdsfietsen in huis.

  • Scooters: Al jaren is Hozee een van de grootste leveranciers van scooters in de regio. Let u maar eens op de kentekenplaten op de langsrijdende scooters. Grote kans dat u een scooter van Hozee treft. Voor elk budget is een scooter leverbaar. Vraag naar de mogelijkheden en acties!

Hozee beschikt standaard over een groot aantal fietsen in de winkel. Indien de fiets toch niet voorradig is dan bestelt Hozee uw fiets direct! Zo kunt u op een hele korte termijn genieten van uw nieuwe fiets. Wij leveren alles van de volgende merken!

Tot ziens bij de man die repareren kan! Henk & Jos wensen u veel fietsplezier!

 

Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl