Werkplaats Rijswijk 

Hozee Tweewielerspecialist staat bekend om het vakmanschap. Niet voor niets is de leus 'Koop bij de man die repareren kan' in de loop der jaren een bekend begrip geworden in de regio.

Fiets-Snelservice

Bent u toevallig in de buurt of onderweg van school of werk en u heeft een lekke band of een ander spontaan gebrek aan de fiets. Rij dan direct door naar Hozee Tweewielerspecialist. Het team zal u direct helpen bij de reparatie of vervanging bij eenvoudige werkzaamheden. Zo kunt u weer snel uw weg vervolgen.

Ochtend-Middag-Service

Wilt u uw fiets voor reparatie brengen? Maak dan gebruik van onze Ochtend-Middag-Service. De service zegt al genoeg. Brengt u uw fiets in de ochtend, dan kunt u deze in de middag alweer ophalen. Bel eerst even naar de winkel om te vragen of uw reparatie in aanmerking komt voor de Ochtend-Middag-Service.

Scooterreparatie

Een lekke band? Een vastgelopen of niet meer startende scooter? Bel dan eens naar de winkel voor een afspraak. Afhankelijk van de reparatie kan Hozee Tweewielerspecialist al vaak binnen 24 uur de scooter weer rijklaar hebben. U kunt uw scooter de hele week door bij ons brengen. Op vaste dagen repareren wij aan scooters, te weten de woensdag en de donderdag. 

Hozee Tweewielerspecialist heeft de beschikking over twee werkplaatsen. Overdag kunt u terecht in onze werkplaats in Rijswijk. In de avonduren kunt u uw fiets ter reparatie aanbieden op onze locatie in Wateringen. 

Werkplaats Rijswijk:

Steenvoordelaan 432
2284EK Rijswijk
Telefoon: 070-3941816
Faxnummer: 070-3944004

 

Werkplaats Wateringen

Ook kunt u gebruik maken van onze reparatieservice in de avonduren.

Waar?

Poeldijkseweg 25 a te Wateringen

Wanneer?

Maandag t/m donderdag tussen 19:00 uur - 21:00 uur

Routebeschrijving

Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl